Vision h10

Ny tidning, ny vision

Det behöver inte vara dyrt och komplicerat att vara miljövänlig. I det långa loppet är det en investering som höjer livskvalitén både för dig och din omgivning. Vårt nya magasin Vision kan vara en hjälp på traven, en morot för att hålla motivationen uppe i en tid då inte alla insett värdet med ett hållbart tänk.

Jordens resurser tryter och det är vi i västvärlden som slösar mest. Det är dags att tänka om och tänka nytt. Det är vad designern och entreprenören Helena Lundström på sidan 13 har gjort. Idag har hon ett företag där gammalt blir nytt. Och odla mitt i stan, vem har sagt att man inte kan göra det? I detta nummer får vi träffa Nisse, Olle och Starwars som bevisar att det faktiskt går.

Medan vinterkylan får oss att fly in i våra välisolerade hem och googla efter sistaminutenresor söderut, pågår en ständig uppvärmning av vår planet. I framtiden tror Tone Bekkestad att det kanske är Norden som är ett eftertraktat resemål. Läs mer vad som egentligen händer med vårt klimat på sidan 34. I det här numret får du också tips på sunda krämer mot vintertrött hy och hållbara prylar för fjällturen.

Det här och alla nästkommande nummer av vårt nya magasin Vision är späckat med artiklar och reportage som förser dig med både nytta och nöje, allt för en mer hållbar vardag!

Julia Kero, chefredaktör

Läs pappersversionen av magasinet här nedan:
(Lägg märke till möjligheten att söka i fritext med hjälp av förstoringsglaset i nederkanten!)