SOLID h12

Välkommen till Solid Magazine!
VI ÄR ETT MAGASIN FÖR DIG som tröttnat på storstadsfokusering och trendiga hipsters. Vi ger oss ut i landet och träffar intressanta personer som andra tidningar inte skriver om och ger dig som läsare något utöver shoppingguider till Stockholm. Vi är ett magasin för dig som värdesätter kvalitet och vill ha koll på det senaste inom mat, kultur, teknik och mode. Men vi är också en tidning som satsar på djuplodande reportage.

Det här numret har tema lyx och våra reportrar har grävt fram de lyxigaste ögonblicken i historien, skrivit om de mest extravaganta resemålen just nu och djupdykt i historien om det klassiska lyxplagget pikétröjan.
Vi har också tagit pulsen på Peter Jihde, träffat Bert Karlsson och snackat om vårens mattrender med Sveriges mästerkock Sigrid Bárány.

Extra stolta är vi över de grymma reportage vi kan bjuda på i det här maffiga numret där våra reportrar har undersökt allt från cigarrvärlden, till livet som butler och vem som egentligen vill bo på landet.

Sist men inte minst har Hampus Dorian provsmakat sig fram till vårens bästa snus. Ett oumbärligt test för alla nikotinälskare därute.

Mycket nöje!

Katarina Muhr & Johan Kullendorf
Chefredaktörer Solid Magazine

Läs pappersversionen av magasinet här nedan:
(Lägg märke till möjligheten att söka i fritext med hjälp av förstoringsglaset i nederkanten!)